Website laten maken

Wilt u een website laten maken voor uw bedrijf? Of wilt u uw huidige website om laten zetten naar WordPress om voortaan zelf uw eigen website te kunnen beheren? Logokoning helpt u graag met uw online presentatie! Wij kunnen alles voor u regelen, van ontwerp tot ontwikkeling en van onderhoud tot vindbaarheid. De websites die wij opleveren zijn volledig responsive ontwikkeld, dus geschikt voor desktop, laptop en smartphone. U kunt er ook voor kiezen om uw nieuwe website te laten aansluiten op de huisstijl van uw bedrijf.

WIJ BOUWEN WEBSITES VOOR IEDER BUDGET!

Prijs berekenen van uw website?

Bereken de prijs van uw website m.b.v. onderstaande calculator.
Onderstaande berekeningen zijn indicaties en kunnen afwijken van de prijzen in de definitieve offerte.

1 Step 1
WordPress website
Teksten website
Foto's website

Prijs: € [{field1*field4} + 250 + {field3*field1} + {field1*field5}]

Of in drie termijnen: € [{field1*field4/3} + {250/3} + {field3*field1/3} + {field1*field5/3}+10]

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Voordelen

  • Gebruiksvriendelijk
  • Hogere ranking in Google.
  • Binnen 5 minuten online.
  • Zelf je website beheren

Recent opgeleverd

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze doelstelling

Het is onze doelstelling om gebruiksvriendelijke en overzichtelijke websites te ontwerpen. Een overzichtelijke website creëert een professionele indruk en zorgt ervoor dat uw informatie goed vindbaar is. Een van de belangrijkste onderdelen van uw website is de navigatie. Een duidelijke navigatie zorgt voor een prettige beleving en vergroot de gebruiksvriendelijkheid van uw website. Uw klanten zullen meer pagina's bezoeken en langer op uw website blijven.

Omdat er tegenwoordig veel verschillende schermgroottes bestaan van o.a. smartphones en tablets, zal uw website op ieder apparaat de gewenste indruk achter moeten laten. Een 'mobiele' website met onleesbare letters en onduidelijke afbeeldingen is niet gebruiksvriendelijk. Uw nieuwe WordPress website zal volledig responsive gebouwd worden, wat inhoudt dat alle content zich automatisch aan het schermformaat van de bezoeker aanpast. Ook zal uw website geheel naar wens en in uw eigen huisstijl ontworpen worden.

Van offerte tot oplevering

Installatie

Allereerst installeren wij het WordPress CMS met alle gebruikelijke plug-ins op uw server. Deze plug-ins maken uw website zo efficiënt en veilig mogelijk. Ook zetten wij een 'tijdelijke' landingspagina online met hierop uw bedrijfslogo en contactgegevens.

Ontwerp

In de ontwerpfase maken wij een digitale schets van uw nieuwe WordPress website. Deze eerste opzet wordt compleet in uw eigen huisstijl ontworpen en wij houden rekening met uw persoonlijke wensen.

Aanleveren

Nadat u akkoord bent gegaan met het ontwerp vragen wij u om z.s.m. alle teksten en afbeeldingen per pagina aan te leveren. Mocht u hulp nodig hebben met het schrijven van teksten of beschikken over onvoldoende beeldmateriaal, dan helpen wij u daar graag mee.

Bouwen

Website bouwen In deze fase beginnen wij met het bouwen van de website. Het ontwerp wordt zo nauwkeurig mogelijk nagemaakt en alle pagina's worden gevuld met de bijbehorende teksten en beeldmateriaal. Ook zullen wij elke pagina optimaliseren voor zoekmachines en zal uw website worden aangemeld bij Google.

Opleveren

Voordat u van ons de inloggegevens ontvangt om zelf uw content aan te passen, maken wij een complete back-up van uw website. Bij de oplevering ontvangt u bovendien een PDF bestand met een overzichtelijke handleiding hoe u zelf teksten en afbeeldingen kunt aanpassen en nieuwe pagina's kunt toevoegen.

Waarom WordPress?

Een van de redenen dat veel bedrijven tegenwoordig overstappen naar WordPress of een nieuwe WordPress website laten maken voor hun bedrijf is om kosten te besparen. Met het gebruiksvriendelijke CMS systeem van WordPress kunt u namelijk zelf gemakkelijk uw eigen website beheren. Teksten aanpassen, afbeeldingen toevoegen of nieuwe pagina's aanmaken is nog nooit zo makkelijk geweest. Wij verzorgen het totale plaatje, van ontwerp tot installatie en van beheer tot vindbaarheid. Indien gewenst kunnen wij u ook helpen met het registreren van uw domeinnaam en het aanvragen van uw webhosting.

Niet gevonden wat u zocht?

Wat is WordPress?

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee heel gemakkelijk een website, webshop of blog gemaakt kan worden. Om de website te beheren heeft u geen kennis nodig van ingewikkelde programmeertalen zoals HTML of PHP, want WordPress schrijft deze code zelf. Omdat het bij een CMS vooral draait om content, is de interface zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt. Het tekstverwerkingsprogramma van WordPress heeft veel weg van Microsoft Word, zodat u uw teksten kunt updaten zoals u gewend bent.

MET WORDPRESS KUNT U ZELF UW WEBSITE AANPASSEN.

Voordelen

  • Wereldwijd inloggen
  • Veilig en betrouwbaar
  • Werkt op alle apparaten
  • Makkelijk uit te breiden

De mogelijkheden

WordPress is oorspronkelijk ontwikkeld als platform voor bloggers, maar de mogelijkheden van WordPress zijn eindeloos. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een webshop, reserveringssysteem of een inlogpagina te realiseren. WordPress kent bovendien een uitstekende social media integratie, om eenvoudig en effectief een nog groter publiek te bereiken. Met keuze uit ruim 45000 verschillende plugins is uw WordPress website gemakkelijk uit te breiden met extra functies zoals een contactformulier, evenementenagenda of een video-slider.

Klaar om uw volgende project te starten?

WhatsApp

Snel antwoord op uw vraag? Stuur een bericht via WhatsApp en u krijgt direct antwoord.
E-mailen mag natuurlijk ook, wij beantwoorden uw vragen dezelfde dag nog!

Telefoon

De beller is sneller! Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 9:00 tot 17:00.
hottest young porn stars 2020 amateur swinger wife pussy couch