Brochure laten ontwerpen?

Wilt u een brochure laten ontwerpen om uw klanten uitgebreid op de hoogte te brengen van de nieuwe producten of diensten die u levert? Brochures kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet en in diverse vormen en maten worden geproduceerd. Van bedrijfsbrochure tot prijscatalogus en van werving brochure tot producthandleiding. Alles is mogelijk! Waar veel reclamebureaus vaak torenhoge prijzen rekenen, hanteren wij scherpe tarieven, die zowel voor starters als reeds bestaande bedrijven erg aantrekkelijk zijn. Duidelijk en zonder verrassingen achteraf.

Brochures zijn kleine gedrukte boekjes - vaak niet groter dan 40 pagina’s - die opgebouwd zijn uit losse vellen papier. Een brochure heeft een luxere uitstraling dan een folder en wordt om die reden vaak gebruikt om nieuwe collecties en assortimenten te presenteren aan de klant. Omdat een brochure veel informatie bevat, wordt hij sneller bewaard, waardoor bedrijven ook vaker opnieuw gebruik van u zullen maken!

Wat maakt brochures effectief?

Met een brochure laat u altijd iets tastbaars achter bij uw klanten. Maar dat maakt een brochure nog niet gelijk effectief. De eerste indruk is bepalend! Het design en de lay-out zijn cruciaal voor de effectiviteit van een brochure. U wilt natuurlijk geen brochure laten ontwerpen die zijn doel niet behaalt. Maar wat is er nou belangrijk en waar moet een goede bedrijfsbrochure aan voldoen?

Een brochure moet aanspreken en interesse wekken om de lezer überhaupt aan te kunnen zetten tot actie. De lezer moet geprikkeld blijven om verder te bladeren! Niemand staat te springen om grote langdradige teksten te lezen of om onscherpe foto's te bekijken. Ook kunt u voorkomen dat uw brochure snel wordt weggegooid door uw contactgegevens duidelijk te vermelden en belangrijke instructies te geven die snel opnieuw kunnen worden opgezocht.

Voordat wij van start gaan met het ontwerpen van uw brochure, wordt eerst uw doelgroep bepaald. We houden rekening met het uiteindelijke doel van de brochure en wat er van uw lezers verwacht wordt. Voor een betere merkherkenning is het tevens belangrijk dat het ontwerp feilloos aansluit op uw huisstijl en zich ook goed onderscheidt van alle concurrentie. De kwaliteit van uw brochure zegt veel over de kwaliteit van de producten of diensten die u levert.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Formaten

De meest gangbare formaten van brochures zijn A4, A5 en A6. U kunt natuurlijk ook een ander formaat brochure laten ontwerpen, maar grotere of kleinere boekjes worden al snel onhandig en zijn moeilijker leesbaar.

Aandachtspunt

Het is belangrijk dat alle content compleet en op tijd wordt aangeleverd. 
Alle tekst moet worden ingedeeld en de definitieve indeling is van invloed op het ontwerp. Wij werken samen met freelance copywriters en fotografen die u kunnen helpen met het schrijven van goede teksten of het schieten van kwalitatieve foto’s op locatie. Daarnaast kunt u natuurlijk ook uw beeldmateriaal aanvullen met foto’s uit online beeldbanken.

Klaar om uw volgende project te starten?

WhatsApp

App ons en krijg direct antwoord.
Wij beantwoorden alle e-mails dezelfde dag!

Telefoon

Alle werkdagen bereikbaar van 9:00 tot 17:00.