Folder laten ontwerpen

Folder laten ontwerpen om uw diensten of nieuwe producten te promoten? Folders worden - net als brochures - gebruikt om uw doelgroep uitgebreider te informeren, maar zijn t.o.v. brochures stukken goedkoper te produceren én te verspreiden. Op een folder kunt u bovendien net iets meer informatie kwijt dan op een flyer. Logokoning ontwerpt professionele en doeltreffende folders die bovendien perfect aansluiten op uw huisstijl! Waar veel reclamebureaus vaak torenhoge prijzen rekenen, hanteren wij scherpe prijzen, die zowel voor starters als reeds bestaande bedrijven erg aantrekkelijk zijn. Duidelijk en zonder verrassingen achteraf.

Folders kunnen geadresseerd en ongeadresseerd verspreid worden. Waar een brochure misschien te groot of te luxe is, is een folder een prima alternatief. Folders worden gebruikt om een aanbieding of product uit te lichten, maar u kunt ook een folder laten ontwerpen om een clubavond of winkelopening aan te kondigen. Daarnaast zijn er ook nog algemene folders met neutrale informatie, zoals in de rekken van een gemeentehuis of bij de huisarts.

Folders in alle soorten en maten

U kunt uw folder laten ontwerpen in veel verschillende maten en uitvoeringen. De A4 folder met wikkelvouw is erg populair vanwege het handige formaat en de lage productieprijs. Wilt u liever een ander formaat? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Zigzag folder

Standaard folder

Wikkel folder

U kunt ervoor kiezen om ook uw drukwerk door ons te laten verzorgen, zodat uw folders kant en klaar worden thuisbezorgd. Wilt u uw drukwerk liever zelf regelen? Hoe groter de oplage, des te lager de prijs per folder. Ook adviseren wij u om grote oplages te laten drukken en kleine aantallen te laten printen.

Naast de gebruikelijke formaten kunt u ook een folder laten ontwerpen met afwijkende afmetingen en uitvoeringen.

Liever een ander formaat of oplage?

Folders effectiever inzetten

Bij het ontwerpen van een folder draait het allemaal om het vinden van de perfecte balans tussen teksten, beelden, kleuren en lay-out. Het is belangrijk dat uw boodschap duidelijk naar voren komt. Uw teksten en foto’s spelen daarbij een grote rol. Wij werken samen met goede copywriters en fotografen die u kunnen helpen om uw content zo goed mogelijk te optimaliseren. De originaliteit en het ontwerp is doorslaggevend voor het rendement van uw campagne. Het design kan een folder maken of kraken en bepaalt de interactie met uw doelgroep. Alle folders die wij opleveren zijn volledig op maat ontworpen en sluiten bovendien naadloos aan op de huisstijl van onze opdrachtgevers. 

Aandachtspunt

Het is belangrijk dat alle content compleet en op tijd wordt aangeleverd.
Alle tekst moet worden ingedeeld en de definitieve indeling is van invloed op het ontwerp. Wij werken samen met freelance copywriters en fotografen die u kunnen helpen met het schrijven van goede teksten of het schieten van kwalitatieve foto’s op locatie. Daarnaast kunt u natuurlijk ook uw beeldmateriaal aanvullen met foto’s uit online beeldbanken.

Klaar om uw volgende project te starten?

WhatsApp

App ons en krijg direct antwoord.
Wij beantwoorden alle e-mails dezelfde dag!

Telefoon

Alle werkdagen bereikbaar van 9:00 tot 17:00.