Spandoek laten ontwerpen

Spandoek laten ontwerpen om uw bedrijf te promoten op een evenement of beurs? Of wilt u een spandoek laten ontwerpen als naambord op uw gevel of als tuindecoratie in uw achtertuin? Fullcolour spandoeken zijn effectieve promotiemiddelen omdat ze groot en opvallend zijn. Ze zijn er in verschillende materialen, formaten en montagesystemen. Spandoeken zijn ook vaak terug te vinden op verjaardagen en bouwplaatsen.

Waar veel reclamebureaus vaak torenhoge prijzen rekenen, hanteren wij scherpe prijzen, die zowel voor starters als reeds bestaande bedrijven erg aantrekkelijk zijn. Duidelijk en zonder verrassingen achteraf.

Waarom zijn spandoeken zo ideaal?

Wilt u een spandoek laten ontwerpen als naambord op uw buitengevel of als blikvanger op een evenement, beurs of langs een drukke weg om uw bedrijf te promoten? Misschien wilt u een spandoek laten ontwerpen om de bruiloft van uw zoon of het verjaardagsfeestje van uw dochter op te leuken?
Spandoeken zijn ideaal omdat ze een groot bereik hebben, goedkoop te produceren zijn en snel geleverd kunnen worden. Ze zijn makkelijk te bevestigen op een buitenmuur of in een vrijstaand frame. U kunt bovendien enkel- of dubbelzijdig bedrukte spandoeken laten ontwerpen in allerlei verschillende vormen en maten. Full colour spandoeken voorzien van een logo of bedrijfsnaam met een krachtige boodschap en een opvallende achtergrondfoto zijn momenteel enorm populair!

 

Welke afmetingen?

U kunt uw spandoek laten ontwerpen in elke gewenste afmeting met een minimale afmeting van 25 x 25 cm en maximaal 500 x 500 cm. Voor dubbelzijdige bedrukte spandoeken geldt een maximum afmeting van 310 x 310 cm.

Liever een ander formaat of oplage?

Uit welke materialen kan ik kiezen?

Voor buitenreclame wordt een spandoek meestal gedrukt op een PVC zeildoek. Dit materiaal is erg geschikt omdat het sterk en makkelijk te reinigen is. Krijgt uw spandoek te maken met zware windstoten? Dan kunt u uw ontwerp beter op Mesh laten drukken. Mesh is voorzien van kleine gaatjes en dus luchtdoorlatend. Spandoeken die binnen komen te hangen kunnen ook op een canvas doek gedrukt worden.

Spandoeken bevestigen

Een spandoek kan op veel verschillende manieren bevestigd worden. Meestal wordt een spandoek in een frame gespannen met elastieken en ringen of tussen twee bomen met een touw of koord. U kunt er ook voor kiezen om uw doek te laten inspannen op een buisframe. Spandoeken die binnen komen te hangen kunnen prima bevestigd worden met dubbelzijdig tape of klittenband.

Klaar om uw volgende project te starten?

WhatsApp

App ons en krijg direct antwoord.
Wij beantwoorden alle e-mails dezelfde dag!

Telefoon

Alle werkdagen bereikbaar van 9:00 tot 17:00.