Logo laten ontwerpen

U bent trots op uw bedrijf en dat gevoel wilt u ook uitstralen naar uw klanten. Bent u pas geleden voor uzelf begonnen en wilt u een professioneel logo laten ontwerpen voor uw bedrijf?

Wij helpen u graag verder.

Logokoning is gespecialiseerd in het ontwerpen van succesvolle logo’s en huisstijlen. Van schoonheidssalon tot tandartspraktijk en van adviesbureau tot schildersbedrijf. Waar de meeste reclamebureaus vaak torenhoge prijzen rekenen, hanteren wij scherpe prijzen die zowel voor starters als reeds bestaande bedrijven erg aantrekkelijk zijn!

Voordelen

 • Professioneel ontwerp
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Onbeperkt voorstellen
 • Onbeperkt aanpassingen
 • Snelle service

Waarom is een logo zo belangrijk?

De noodzaak van een goed bedrijfslogo wordt nog te vaak onderschat. Een logo laten ontwerpen blijft voor veel bedrijven een makkelijke kostenbesparing. Ondernemers denken dat professionele bedrijfslogo’s alleen voor grotere bedrijven of merken zijn weggelegd. Maar als een logo of huisstijl écht zo onbelangrijk is, waarom besteden deze bedrijven er dan zoveel aandacht aan?

Met een goed ontworpen bedrijfslogo creëert u identiteit voor uw onderneming en onderscheidt u uzelf van uw concurrentie. Uw bedrijf oogt direct een stuk verzorgder en professioneler, waardoor potentiële klanten ook meer vertrouwen in u zullen krijgen. Men zal uw bedrijf ook gemakkelijker kunnen herkennen en herinneren, omdat wij kleuren en beelden nou eenmaal makkelijker kunnen onthouden dan namen en teksten. Tenslotte brengt een logo ook vaak verduidelijking bij uw klanten. Uit een bedrijfsnaam kan niet altijd direct worden opgemaakt welke diensten of producten het bedrijf levert.

Voldoende overtuigd?

Logo laten restylen

Is uw huidige logo verouderd, maar wilt u niet een compleet nieuw logo laten ontwerpen vanwege de naamsbekendheid? Het is ook mogelijk om uw logo te laten restylen. Wij zullen uw logo grafisch verbeteren zonder dat uw bestaande klanten daar iets van zullen merken. Op die manier blazen wij uw logo nieuw leven in en zorgen wij ervoor dat uw logo weer jaren mee kan!

Logo laten digitaliseren

Zonder grafische bestanden van uw logo is het niet mogelijk om mooie visitekaartjes of ander professioneel drukwerk te laten ontwikkelen. Een onduidelijke foto levert tenslotte altijd een onduidelijk resultaat op. Een nieuw logo laten ontwerpen is ook geen optie, omdat u natuurlijk niet uw naamsbekendheid wilt kwijtraken. De oplossing? Wij kunnen uw logo opnieuw digitaliseren en op die manier nieuwe grafische bestanden (zoals EPS en PDF) creëren. Ook kunnen wij zelfgemaakte schetsen professioneel voor u uitwerken. Met de bestanden die wij opleveren kunt u bij iedere drukkerij terecht!

Van offerte tot oplevering

 1. OfferteNadat u het offerteformulier op onze website heeft ingevuld en verzonden, zullen wij zo snel mogelijk - meestal dezelfde dag of een dag later - telefonisch contact met u opnemen om uw voorkeuren en wensen uitgebreid te bespreken. Op basis van dit gesprek sturen wij u dezelfde dag een passende offerte op maat.
 2. BrancheonderzoekWe beginnen altijd met een uitgebreid onderzoek naar uw doelgroep en uw concurrentie. Wij kijken naar logo’s uit uw branche, daarbij lettend op het gebruik van illustraties/ beelden/ vormen/ lettertypen en kleurgebruik. Hoe bereikt uw concurrent uw doelgroep en hoe gaan wij dat voor uw bedrijf verbeteren? Tijdens het brancheonderzoek ontstaan vaak meerdere goede ideeën die in de schetsfase verder uitgewerkt zullen worden.
 3. SchetsfaseIn de schetsfase wordt elk idee grof op papier geschetst. Daarbij houden wij rekening met uw persoonlijke wensen. De schetsfase is cruciaal voor het ontwerpen van een sterk en tijdloos logo.
 4. DigitaliserenAlle schetsen met potentie zullen vervolgens worden ingescand en digitaal worden uitgewerkt in zwart/wit. Pas als wij volledig tevreden zijn over alle zwart/wit versies, gaan wij op zoek naar een geschikte kleurstelling die goed past bij de ontwerpen en natuurlijk ook bij de branche van uw bedrijf. Nadat alle ontwerpen zijn ingekleurd, zullen wij deze versies per e-mail aan u voorstellen.
 5. VoorstellenU kiest vervolgens het ontwerp dat u aanspreekt en welke aanpassingen gemaakt moeten worden. Wij zullen dit ontwerp blijven optimaliseren tot het logo geheel naar wens is. Mocht er geen tevredenstellend logo voor u bij zitten dan beginnen wij gewoon opnieuw.
 6. EindfactuurZodra uw logo geheel naar wens is sturen wij u de eindfactuur.
 7. OpleveringZodra de eindfactuur voldaan is, ontvangt u uw logo in alle gebruikelijke bestandsformaten per e-mail. Uw logo zal worden opgeleverd in de formaten: AI, PDF, EPS, JPG en PNG.

Klaar om uw volgende project te starten?

WhatsApp

App ons en krijg direct antwoord.
Wij beantwoorden alle e-mails dezelfde dag!

Telefoon

Alle werkdagen bereikbaar van 9:00 tot 17:00.