Flyer laten ontwerpen?

Flyer laten ontwerpen om uw evenement of product te promoten? Een goed ontworpen flyer spreekt uw doelgroep aan en zet de lezer direct aan tot actie. Een flyer bevat vaak korte duidelijke informatie, zoals de prijs of korting van een aanbieding, de datum van een festival of de contactgegevens op een algemene promotieflyer. Runt u een bedrijf en wilt u een professionele flyer laten ontwerpen om uw producten of diensten te promoten? Flyeren is ook een leuke manier om vrienden en kennissen op de hoogte te brengen van bijvoorbeeld uw verjaardag, trouwdag of de geboorte van uw kind! 

Waar veel reclamebureaus vaak torenhoge prijzen rekenen, hanteren wij scherpe prijzen, die zowel voor starters als reeds bestaande bedrijven erg aantrekkelijk zijn. Duidelijk en zonder verrassingen achteraf!

Wat is een flyer?

Een andere benaming voor een flyer is leaflet of pamflet. Een flyer bestaat vaak uit 1 vel papier met een voor- en achterkant. Flyers lijken veel op folders, een groot verschil is dat flyers minder informatie bevatten en dus sneller door te lezen zijn. Ook wordt een flyer t.o.v. een folder zelden gevouwen. U kunt een flyer laten ontwerpen als uitnodiging, maar ze kunnen ook als klantenkaart of kortingsbon verspreid worden.

 

Waarom zijn Flyers effectief?

Flyers zijn effectief omdat ze gemakkelijk mee te nemen zijn en snel gelezen kunnen worden. Flyeren is een relatief goedkope manier van reclame maken. Ze worden in grote aantallen ontwikkeld, waardoor een professionele flyer laten ontwerpen al snel stukken goedkoper wordt. Toch werpt een flyer pas echt vruchten af als u goed weet wie uw doelgroep is en waar deze zich bevindt. Een goed ontworpen flyer spreekt uw doelgroep aan en brengt uw boodschap dus ook eerder over, waardoor u betere resultaten zult boeken! Telecombedrijven die een nieuwe actie onder de aandacht willen brengen hebben een vrij brede doelgroep. Zij kunnen hun flyers dus prima uitdelen voor de ingang van een supermarkt of in een drukke winkelstraat. Wilt u een festival promoten waar vooral jongeren naar toe gaan? Dan kunt u de flyers misschien beter uitdelen voor de ingang van een populaire discotheek in het centrum.

Liever een ander formaat of oplage?

Flyer laten ontwerpen of zelf maken?

Een flyer zelf ontwerpen is een goedkoper alternatief, maar levert daartegenover ook weer minder op. U bent er snel uren mee bezig en het levert nooit het gewenste resultaat op. Een professionele flyer laten ontwerpen door een grafisch vormgever is altijd de beste keuze. Maar waarom eigenlijk? Flyers worden vaak ongevraagd op straat uitgedeeld, men pakt de flyer wel aan, maar had daar eigenlijk niet om gevraagd. Er wordt in enkele seconden bepaald of de flyer interessant genoeg is om door te lezen of wordt weggegooid. Om die reden is het ontwerp dus van groot belang! Een goed ontworpen flyer bevat kwalitatieve foto's, grafische effecten en pakkende titels die opvallen en aanspreken. In het ontwerp wordt rekening gehouden met de papierkeuze en alleen de belangrijkste content wordt zo kort en duidelijk mogelijk weergeven.

Klaar om uw volgende project te starten?

WhatsApp

Snel antwoord op uw vraag? Stuur een bericht via WhatsApp en u krijgt direct antwoord.
E-mailen mag natuurlijk ook, wij beantwoorden uw vragen dezelfde dag nog!

Telefoon

De beller is sneller! Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 9:00 tot 17:00.