Logo ontwerpen in Haarlem?

Bent u trots op uw bedrijf en wilt u dat gevoel ook uitstralen naar de buitenwereld? Als ervaren of startende ondernemer weet u waarschijnlijk wel hoe belangrijk het is om een sterk en professioneel bedrijfslogo te hebben. Uw logo en huisstijl bepaald tenslotte het succes van uw bedrijf. Is uw bedrijf gevestigd of actief in de regio Haarlem en wilt u ook uw logo ontwerpen in Haarlem?

Logokoning helpt u graag verder!

Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen van succesvolle logo’s, websites en huisstijlen voor startenden en MKB-bedrijven. Van dakdekkersbedrijf tot kledingwinkel en van makelaar tot opticien. Waar veel ontwerp- en reclamebureaus hoger tarieven rekenen, hanteert Logokoning scherpe prijzen die voor alle bedrijven interessant zijn.

Voordelen

 • Professioneel ontwerp
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Onbeperkt voorstellen
 • Onbeperkt aanpassingen
 • Snelle service

Waarom is een logo zo belangrijk?

Het wordt nog veel te vaak onderschat hoe belangrijk het logo voor een bedrijf is. Een professioneel logo ontwerpen in Haarlem blijft voor veel bedrijven de allereerste besparing. Er zijn nog veel te veel bedrijven die denken dat een verzorgd en zakelijk logo slechts voor de grote namen zijn weggelegd. Maar als een complete huisstijl echt zo onbelangrijk is, waarom wordt er dan zoveel in geïnvesteerd door de grote merken?

Het antwoord is simpel. Een goed ontworpen logo versterkt de identiteit van het bedrijf en zorgt er indirect voor dat het bedrijf zich onderscheidt van de concurrentie. De onderneming oogt direct vertrouwder en verzorgder, waardoor er een professionelere indruk gemaakt wordt op potentiële klanten. Daarnaast wordt het bedrijf ook gemakkelijker herkend en herinnerd. Kleuren en beelden kunnen wij namelijk makkelijker onthouden dan teksten, woorden en letters. Vaak brengt een logo ook verduidelijking van de producten of diensten die geleverd worden.

Voldoende overtuigd?

Logo restylen in Haarlem

Wilt u uw logo nieuw leven inblazen zonder naamsbekendheid te verliezen? U kunt natuurlijk een nieuw logo ontwerpen in Haarlem, maar wij kunnen uw oude logo ook gewoon restylen. Uw logo zal grafisch verbeterd worden zonder dat uw vaste klantenkring daar iets van zal merken. Geen drastische veranderingen, maar uw bedrijfslogo kan er weer jaren tegenaan!

Logo digitaliseren in Haarlem

Bent u de grafische bestanden van uw logo kwijt? Het is dan vaak niet meer mogelijk om kwalitatief drukwerk, zoals flyers of visitekaartjes te laten maken. Een JPG of PNG bestand is daar simpelweg niet geschikt voor en het levert altijd slechte resultaten op. Een nieuw logo ontwerpen in Haarlem is ook geen oplossing, omdat u vaak veel geld kwijt bent en ook geen naamsbekendheid wilt verliezen. Gelukkig is het ook mogelijk om uw JPG of PNG bestand te digitaliseren en nieuwe grafische bestanden te maken (denk aan AI of EPS). Het is daarnaast ook mogelijk om uw eigen zelfgemaakte schetsen professioneel te laten uitwerken. Met de nieuwe grafische bestanden kunt u voortaan overal professioneel drukwerk bestellen.

Van offerte tot oplevering

 1. OfferteNadat u het offerteformulier  heeft ingevuld, zullen wij dezelfde dag (soms een dag later) telefonisch contact met u opnemen om uw wensen te bespreken. Op basis van dit gesprek ontvangt u binnen 1 werkdag een offerte op maat.
 2. BrancheonderzoekWe beginnen altijd met een uitgebreid onderzoek naar uw doelgroep en uw concurrentie. Wij kijken naar logo’s uit uw branche, daarbij lettend op het gebruik van illustraties/ beelden/ vormen/ lettertypen en kleurgebruik. Hoe bereikt uw concurrent uw doelgroep en hoe gaan wij dat voor uw bedrijf verbeteren? Tijdens het brancheonderzoek ontstaan vaak meerdere goede ideeën die in de schetsfase verder uitgewerkt zullen worden.
 3. SchetsfaseIn de schetsfase wordt elk idee grof op papier geschetst. Daarbij houden wij rekening met uw persoonlijke wensen. De schetsfase is cruciaal voor het ontwerpen van een sterk en tijdloos logo.
 4. DigitaliserenAlle schetsen met potentie zullen vervolgens worden ingescand en digitaal worden uitgewerkt in zwart/wit. Pas als wij volledig tevreden zijn over alle zwart/wit versies, gaan wij op zoek naar een geschikte kleurstelling die goed past bij de ontwerpen en natuurlijk ook bij de branche van uw bedrijf. Nadat alle ontwerpen zijn ingekleurd, zullen wij deze versies per e-mail aan u voorstellen.
 5. VoorstellenU kiest vervolgens het ontwerp dat u aanspreekt en welke aanpassingen gemaakt moeten worden. Wij zullen dit ontwerp blijven optimaliseren tot het logo geheel naar wens is. Mocht er geen tevredenstellend logo voor u bij zitten dan beginnen wij gewoon opnieuw.
 6. EindfactuurZodra uw logo geheel naar wens is sturen wij u de eindfactuur.
 7. OpleveringZodra de eindfactuur voldaan is, ontvangt u uw logo in alle gebruikelijke bestandsformaten per e-mail. Uw logo zal worden opgeleverd in de formaten: AI, PDF, EPS, JPG en PNG.

Klaar om uw volgende project te starten?

WhatsApp

App ons en krijg direct antwoord.
Wij beantwoorden alle e-mails dezelfde dag!

Telefoon

Alle werkdagen bereikbaar van 9:00 tot 17:00.